First post :)

Pozdrav!
Dakle, ovo je moj prvi post. Neću pisati ni o cemu ali ću vas pobliže upoznati sa sobom. Dakle zovem se Martina, zivim u Splitu, imam 20 godina.
Završila sam Dizajn unutrašnje arhitekture i jako željela upisati arhitekturu, no uz moju lijenost i životne okolnosti nisam. Dakle radim već 3 godine sve i svašta. No, da vas ne zamaram svojim problemima, idemo na malo vedrije. Znači ja sam se nakon godinu dana napokon odlučila pokrenuti blog. Želim pisati o kozmetici jer kozmetika je uz mog "malog" (kako ga nazivaju moje prije i starci haha) moja ljubav. :) No odmah nakon njih dvoje stiže odjeća tako da ću pokušati pisati i o tome.

Ja sam vam poprilično vedra osoba koja voli modu, umjetnost i glazbu. Volim plesati a ponajviše pjevati jer tako iritiram svoje ukućane haha ;)
Volim spavanje i dugo ispijanje kava na prekrasnom suncu uz more (hvala Bogu što živim di živim). Volim komentirati (ne i ogovarati haha) tuđe stilove jer i u onomu što mi se ne sviđa ću naći inspiraciju za sebe, a i jer sam žena komentiranje mi je kao i zrak potrebno hahha :)

Po potrebi sam i psihijatar. Tako da ću vam pisati i priće iz svakodnevice da vam dokažem da niste same/i i da nas "debila" ima još :*
Možda nisam baš puno pisala i opisala sebe, no ja sam vam otvorena osoba koju će te upoznati preko postova. Vaša Marta! ;)



XOXO

2 komentari:

 

Translate

Balkanska Beauty Zajednica