My Daily MakeUp :)



Hello Flawless :)

 
                                 


Evo ovaj put sam vam odlučila predstaviti dekorativu koju koristim iz dana u dan. A uz slike cu vam napisati i pokoju rečenicu svog dojma o preparatu.   






Početi ću od lica. Na njega za poćetak stavim hidratatnu kremu Bio Baza iz dm-a. Cijena joj je pristupacna pa sam ju zbog toga u principu i kupila te mi se svidjela i nastavila sam ju koritstiti jer odgovara mojoj masnoj koži. Nakon nje stavim AVON Magix primer. Primer je super, barem meni jer matira kožu i ona se kasnije ne sjaji te uz matiranje ti da savrsenu blistavost uz Bourjos 123 perfect tekući puder. Puder se sastoji od 3 pigmenta pomoću kojega se postiže savršen ten. Žuti ten neutralizira podočnjake i daje odmoran izgled, ljubičasti daje svježinu licu, a zeleni neutralizira crvenilo. Ja osobno koristim nijansu 53, ali posjedujem i 54 kojeg sam kupila proslo ljeto pa ga tu i tamo koristim na strateškim mjestima. Osobno mi je super jer imam otvorene pore te ih perfektno prekrije. Nekim curama, a među njima mojoj sestri izaziva prištiće no meni je odličan i nemam nikakve "nuspojave" :) Doista daje odmoran i svjež izgled licu te mi je još draži zbog toga. No jedina mana mu je  ta što nema onaj predivni miris kao ostali bourjos puderi. No ovaj nema ništa poseban miris pa da bi ga mogla odrediti. Ponekad ipak stavim korektor, ali samo zato što mi služi kao heighlighter a on je AVON Magix Multi - Benefit Iluminator iz iste linije je kao i primer. O njemu nemam ništa posebno za reći, ne prekriva najbolje ali super dođe kao heighlighter kako ga ja i koristim. Na kraju slijedi Beauty UK compact face powder. Jako sam zadovoljna njime. Transparentan je i pigmentiziran pa ga ponekad i samog stavim bez tekučeg pudera.



Za rumenilo koristim L'OREAL PARIS Glam Bronze koji inaće djevojke koriste samo ljeti no ja ikam sreću što sam tamnije puti te ga mogu nositi i  u ovo zimsko doba. No naravno ne pretjerujem te stavim samo srednji i roskasti dio te mi lijepo naglasi jagodice i obraze. U sebi ima malo heighlightera te ne trebam dodavati onaj u prahu :)







Za oči koristim AVON crnu olovku za oči, ni sama nisam sigurna puno ime no ima spužvicu kojom napravim smokey efekat te naglasim oči pomoću nje. Na trepavice stavljam L'OREAL FALS LASH WINGE maskaru, no moj je vodootporni koji sam zabunom kupila, no svidio mi se pa sam ga nastavila koristiti. Naravno uz maskaru i olovku naglasim i obrve. Naglasim ih CATRICE olovkom koja ima i četkicu za blendovanje te sam prezadovoljna. Nemam puno za reći jer se ne mućim pretjerano s obrvama jer imam prirodni oblik koji je meni predivan, a olovku koristim samo da popunim "čelavi" hah dio koji imam.  




Što je žena bez ruža?! Ne znam što je haha, ali ja ne mogu bez njega. Na sebe stavim nježno rozu boju od Essence 07 Natural Beauty za dnevni luk. Ali kad želim nešto malo odvažnije nadopuniti look onda koristim AVON Dream Fuchisia.


Što vi koristite sve?? Dali imate koji proizvod za preporućiti? I što vam se sviđa? 

XOXO Marta

0 komentari:

Objavi komentar

 

Translate

Balkanska Beauty Zajednica