AVON FAVORITI #1




Prvi u nizu od mojih favorita koje cu recenzirati i pisati o njima jest "Hidrokolor Indulgence".  To što ovu kolekciju prvu renceziram ne znaći da mi je najdraža, već sam nju odabrala jer je nova.

Preuzeto s interneta (nepoznati izvor)



Kolekcija nam sadrži 20 sočnih, predivnih nijansi. Dolazi nam u elegantnoj, crnoj, plastičnoj ambalaži. Ruž je standardne težine od 3 grama. Te u Avonovoj kampanji CO2 košta 25kn, a regularna cijena mu je 50kn.


                                                                             Avon.hr

Super mi je to što je kremast i lagan. Ne trebam prethodno nanositi balzam za usne (koji ja uvijek i zaboravim nanijeti), njegova laganost je drugačija od ostalih jer kako Avon navodi u sebi nema vosak. I doista jest lagan, sočan, kremast i najbitnije pigmetiziran. Što uopće nisam očekivala s obzirom da je hidrokolor. Meni osobno pruža osjećaj svježine i hidratizacije.
Tip cura sam koja inaće više preferira mat ruževe, no ovaj me ugodno iznenadio i postao dio moje svakodnevne makeup rutine. :) Lijep je osjećaj u ovo zimsko doba imati lijepe njegovane usnice koje nisu ispucale i ne žude za hidratizacijom.


Za početak sam si naručila samo jednu nijansu u velikom izdanju jer mi je bila omiljena među testerićima. Moja veliko izdanje je u nijansi "Daffodil Petal".



No sada želim i sve ostale nijanse. Jednostavno me zovu da ih pokupujem. :3
Trajnost ruža prije prethodnog nanošenja je prosječnih 2-3h. No s obzirom na posjet kafiću moram pohvaliti trajnost jer se na meni još vidjelo da imam ruž.
Sve u svemu oduševljena sam ovom kolekcijom ruža, te je moj svakodnevno uz mene.
S obzirom na hidrataciju i predivne nijanse već sada mogu reći da ću ga ponosno nositi i na ljeto. :)

XOXO Marta


Kakva je vama ova linija? Dali imate iskustva s Avonovim ruževima i kakvi su?

5 komentari:

  1. Super im je ova nova kolekcija :) Ja imam nijansu Royal Peony i bas sam zadovoljna.. i ova tvoja nijansa je lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ćao, nominovala sam te za Liebster award, ovde možeš da pročitaš o čemu se radi:
    http://www.beautyfineprint.com/2015/03/liebster-award-get-to-know-me-better.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam ovaj ruž u nijansi Pink Blossom. Sviđa mi se tekstura ruža, stvarno je lagan osjećaj na usnama. Šteta što ne ostaje duže vrijeme nakon nanošenja. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam dali stavljas olovku za usne kao bazu?! Ja stavim olovku pa mi traje i po par sati bez problema jer mi olovka sluzi kao baza.
      A i opcenito Avonovi ruževi nisu bas neke trajnosti na usnama ali ih ja obozavam zbog kremaste teksture :)

      Izbriši

 

Translate

Balkanska Beauty Zajednica